Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Ateneu!
Vă aşteptăm cu micii năzdrăvani pentru un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate, luni, 25 februarie 2019, ora 11:00  sau 12:30, în Sala Mare de Spectacole „Gheorghe Pastia” a Ateneului Popular din Focşani, la

Aventuri cu…DL.GOE

Regia – Iulian Ioan Sandu
Adaptare text – Izabela Oancea
Muzica – Sorin Oancea

„Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realităţi legate de incultură, caractere şi educaţie, desavârşind teatrul de satiră socială.
În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristeţea eternelor probleme comportamentale, şi mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecţii de viaţă, atât de vii şi de actuale.
Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societăţii noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.”`(Iulian Sandu, regizor)

DISTRIBUŢIA:

Alexandra Macovei – DL Goe
Alexandra Paftală – Mamiţa
Ana Hegyi – Mam Mare
Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul
Cezara Fantu -Țaca/Anibal
Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu
Codrin Dănilă – Controlorul/ elevul

Biletele se găsesc la Agenţia Ateneului Popular.

Comments are closed.