CLASSIC for TEENS – 14-20 septembrie 2020

În săptămâna 14-20 septembrie 2020, Focşaniul va vibra pe sunetele muzicii clasice.

Credem în potențialul muzicii clasice de a-și influența în mod pozitiv publicul de toate vârstele și în puterea muzicii de a transforma, de a depăși granițele unei simple activități agreabile.  Și mai mult, credem că a asculta muzică de calitate face parte dintr-un stil de viață care ne permite să ne păstrăm spontaneitatea și bucuria lucrurilor deplin simțite.

Pe parcursul unei întregi săptămâni, în splendida locație a Ateneului Popular Mr. Gh.Pastia vor avea loc concerte și recitaluri de pian, canto, vioară și acordeon,  susținute de: Michael Abramovich (Germania), Filippo Tenisci (Italia), Ghenadie Rotari și Valentina Vargiu (Italia), Angela Turchetta (Italia), Ryo Terukina (Japonia) și din România, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Răzvan Suma, Nicholas Lupu,  Anta Agavriloae – Barbu.

Un încărcat program, care se va încheia cu concertul Cvintetului Ateneului Mr.Gh.Pastia și al tinerilor muzicieni în devenire de la Liceul de Arte Gh. Tăttărescu din Focșani, alături de Corul de Cameră PASTORALA.

Evenimentul, cofinanțat de AFCN, este realizat de Hubart Agency, în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani, Ateneul Popular Mr. Gh.Pastia din Focșani, Asociația culturală Propatria din Roma (Italia), Liceul de Arte Gh. Tăttărescu din Focșani, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură din București, Teatrul Municipal Mr. Gh.Pastia din Focșani și Organizația Civică Vrancea.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, TVR-Internațional, Radio România Internațional, Atlas Tv., Monitorul de Vrancea.

 

 

Comments are closed.