CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE – Grupul psaltic TRONOS – 6 decembrie 2023, ora 18:30 și 20:30

În prag de Sărbători, pregătim o experiență unică prin cântările psaltice ale grupului „Tronos”!  Înălțați-vă sufletele către cer prin colindele tradiționale, o legătură între pământ și cer, o armonie ce adună oamenii laolaltă.
Fondat în 1997 la inițiativa părintelui Arhidiacon Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale din București, grupul „Tronos” strălucește prin tinerii teologi pasionați de muzica psaltică de tradiție bizantină. Sfintele slujbe, evenimentele bisericești și concertele au fost răsărituri pentru acești artiști, oferindu-le oportunitatea de a descoperi și aprofunda cântarea psaltică, muzica tradițională a Bisericii Ortodoxe.
Pe 6 decembrie, de la ora 18:30, în premieră la Focșani, „Tronos” vă aduce bucuria Sărbătorilor, ca un cadou de la Mos Nicolae!  Împărtășiți cu noi aceste momente de înaltă vibrație sufletească și lăsați-vă purtați pe aripile armoniei tradiționale.
Venim cu inimile deschise și sufletele pregătite să primească magia Sărbătorilor alături de voi!
Urmare a extrem de numeroaselor solicitări din partea dumneavoastră, a PUBLICULUI, Postul Crăciunului vine cu veste bună: Grupul Psaltic TRONOS va susține un al doilea concert în data de 6 decembrie, de la ora 20.30.
Le suntem recunoscători pentru că vin în întâmpinarea dorințelor noastre și vă anunțăm deja startul vânzării biletelor pentru acest eveniment la casa noastră de bilete sau online la https://www.bilete.ro/…/grupul-psaltic-tronos-concert…

Comments are closed.