În cenuşiul lumii noastre cotidiene, DIRECŢIA 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Ateneul Popular „Mr Gh. Pastia” din Focşani: ”In culori”. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2019, de la ora 19:30.

„Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hit-uri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate.

Cu mii de concerte la activ şi peste 25 de materiale discografice lansate, DIRECŢIA 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu „Ambiental” (2006), „Aniversare” (2008), „Emoţie” (2009) şi „Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.

Cel mai recent material discografic, „Happy Days”, a fost lansat în luna noiembrie a anului 2017. Pe album se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.” (www.infomusic.ro)

Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei DIRECŢIA 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro şi la Agenţia Ateneului Popular.

 

Comments are closed.

Ateneu Focsani

FREE
VIEW