În cenuşiul lumii noastre cotidiene, DIRECŢIA 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Ateneul Popular „Mr Gh. Pastia” din Focşani: ”In culori”. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2019, de la ora 19:30.

„Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hit-uri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate.

Cu mii de concerte la activ şi peste 25 de materiale discografice lansate, DIRECŢIA 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu „Ambiental” (2006), „Aniversare” (2008), „Emoţie” (2009) şi „Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.

Cel mai recent material discografic, „Happy Days”, a fost lansat în luna noiembrie a anului 2017. Pe album se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.” (www.infomusic.ro)

Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei DIRECŢIA 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro şi la Agenţia Ateneului Popular.

 

Comments are closed.