De ziua Ateneului va invitam la un spectacol cu opera CARMEN de G. Bizet intr-o noua adaptare

În ziua a 29-a din luna mai a fiecărui an Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” din Focşani îşi serbează data de naştere. Prin aşezarea pietrei de temelie, a început o frumoasă perioadă din viaţa oraşului nostru, motiv pentru care dorim să facem din acest eveniment o sărbătoare pentru toţi iubitorii de muzică bună.
Vă invităm, aşadar, la un spectacol de excepţie al operei CARMEN de Georges Bizet într-o nouă adaptare pentru scenă a maestrului Daniel Prallea-Blaga.

Vor fi prezenţi artişti – prieteni ai focşănenilor – oameni care ne-au încântat cu vocile şi talentul lor de-a lungul mai multor spectacole pe scena Ateneului în acest an.

Sub conducere muzicală şi acompaniament la pian a talentatei IOANA-VALENTINA COJUHAROV vor evolua  – ADINA PAPADIMAS SECOBEANU în rolul lui Carmen, ŞERBAN CRISTACHE în rolul lui Don Jose, CRISTINA CHIŢIMIA CRISTACHE în rolul Micaelei şi RADU ION în rolul lui Escamillo. Ii veţi putea asculta, în alte roluri, pe CRISTIAN IONIŢĂ – Zuniga, MARIAN PARASCHIV – Lillas Pastia şi DANIEL PRALLEA-BLAGA – Garcia.

 

MARIAN PARASCHIV este cel care semnează şi scenografia acestui minunat spectacol de operă care va avea loc în data de 29 mai 2019, ora 19:00, unde adulţii vor putea să-şi procure bilete la 35 lei iar elevii și studenții la doar 20 lei.

 

Comments are closed.