DELMAR 50 TALK – PODCAST CU PUBLIC – 10 noiembrie 2023, ora 19:00

Povești de viață și interpretări live
E de neratat evenimentul creat special, care va avea loc vineri, pe data de 10 noiembrie 2023, la ora 19:00, într-un format live pe platformele YouTube și Facebook, direct de la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Și ce este minunat? Publicul poate intra complet gratuit!
Acest eveniment e ocazia unică de a explora istoria și influența puternică a Festivalului DELMAR, care a strălucit timp de 50 de ani în inimile pasionaților de muzică și artă. În această seară magică, veți avea oportunitatea de a intra în contact direct cu personalități de excepție din industria muzicală românească.
Printre invitați se vor număra Maestrul Horia Moculescu, președintele juriului festivalului, o legendă vie a muzicii românești. De asemenea, veți putea să vă bucurați de prezența lui Andrei Filip, editorul muzical al lui Smiley, care va împărtăși cu voi perspective și experiențe valoroase din spatele scenei muzicale.
Evenimentul va găzdui și artiști care au participat și au câștigat la festival de-a lungul celor 50 de ani de la inițierea sa. Veți avea șansa de a asculta povești inspiraționale și cântece live interpretate de generații de artiști de toate vârstele, în istorisiri precum cele ale Paulei Grosu – Primul Trofeu Delmar, ale lui Sorin Francu – gazda atâtor ediții, Lucicăi Nistor și Viorel Bragaru- Trofeiști anii 70 – 80, Ionuț Ungureanu, Loredana Bălășoiu, Ramona Racu, Alex Preda, Miruna Samson. – trofeiști și premiați ai anilor 2000, care vor și dovedi în direct calitățile pentru care au obținut aprecierile juriului.
Alăturați-vă nouă în seara de vineri, 10.11.2023, la ora 19:00, pentru a celebra 50 de ani de muzică, pasiune și inspirație la DELMAR TALK – PODCAST CU PUBLIC, un eveniment în care muzica și istoria se întâlnesc într-o simfonie deosebită.
Cvintetul Atheneum va adăuga un plus de magie la atmosfera acestui eveniment, interpretând aranjamente moderne ale melodiilor memorabile compuse de Florentin Delmar. Toate acestea se vor desfășura într-un format live, ceea ce ne dorim să vă ofere o dimensiune specială și autentică a acestui moment unic.
Intrarea este liberă, iar publicul are oportunitatea de a adresa întrebări invitaților.
Vă așteptăm cu drag!

Comments are closed.