Vești bune! Teatrul, muzica, dansul, fotografia și buna dispoziție își dau din nou întâlnire la Focșani. În perioada 22-26 august se va desfășura cea de a IV-a ediție a festivalului “Verde la Teatru”, un proiect inițiat și continuat de o echipă inimoasă de tineri din comunitatea noastră. Evenimentul este realizat în acest an în parteneriat cu Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, Centrul Cultural Vrancea, Biblioteca Județeană Vrancea și Consiliul Județean al Elevilor, sprijinit de Consiliul Județean Vrancea și de Primăria Focșani. Ediția 2018 este susținută și de Rotary Varana Focșani.

“Verde la Teatru” este festivalul care an de an îndeamnă publicul vrâncean să se oprească din goana vieții cotidiene pentru a se delecta cu activități artistice.

Tema acestei ediții se numește “Exercițiile nu sunt probleme”.

„La prima ediție eram niște liceeni cu probleme tipice de liceeni. Acum vă spunem că pentru a patra vară ne găsiți la Ateneu. Nu mai suntem toți liceeni și nici probleme de liceeni nu mai avem. Încet, încet ne-am dat seama că exercițiile de la școală nu sunt probleme reale, tot ce ni se părea atunci greu acum ni se pare mai ușor, dar știm că așa este mereu. Problemă? #țisepare”. În ton cu tema, programul acestei ediții este plin de activități menite să introducă spectatorii într-un univers fără griji. Astfel, din cadrul festivalului nu vor lipsi mult așteptatele piese de teatru printre care se numără „Cântăreța cheală”, „Întreaga mea lume”, „Art” și „De-a poezia”. De asemenea, festivalul va curprinde ateliere de teatru, fotografie și coregrafie, dar și ateliere special gândite pentru cei mici. Simona Delegeanu, Alex Stefănescu și Parchet în flăcări vor aduce muzica pe scena festivalului.„

Comments are closed.