Festivalului Coral Internaţional „Pastorala”, ediţia a XVII-a

De Zilele Municipiului Focşani va avea loc

ediţia a XVII-a a

Festivalului Coral Internaţional „Pastorala”

În zilele de 7, 8 şi 9 iulie se vor desfăşura programe artistice susţinute de Ansamblurile Corale invitate în Festivalul Coral Internaşional ”Pastorala”.

Au răspuns invitaţiei opt ansambluri: „Voces Intimae” din Franţa, Corala din Câmpeni Alba, Corul „Solemnis” din Bucureşti, Corala feminină ”Camerata” din Brăila, Corul Mixt ”Neagu Ionescu” din Buzău şi, nu în ultimul rând, Corala Pastorala din Focşani şi Corul ”Ştefan Andronic” din Vulturu, coordonate de prof.dr. Dumitru Săndulachi.

Focşănenii sunt invitaţi vineri, 7 iulie, de la ora 18.00 să asculte în Piaţa Unirii şi Piaţa Teatrului, coralele din Franţa, Cluj şi Câmpeni.
Sâmbătă, 8 iulie, de la ora 11:00, invitaţii se vor deplasa la Mausoleul din Mărăşeşti unde vor aduce un omagiu eroilor neamului, iar de la ora 15.30 vor susţine concerte pe scena Teatrului Municipal din Focşani. 

Duminică, 9 iulie, începând cu ora 10:00, fiecare ansamblu coral va susţine câte un program artistic religios la Bisericile ”Sf. Nicolae cel nou”, ”Sf. Nicolae Stroe”, ”Sf. Ioan Botezătorul” şi ”Adormirea Maicii Domnului” din Sud.

Comments are closed.