Artistul Walter Ghicolescu, cunoscut şi ca Folktrotter, va marca vineri, 7 aprilie, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focşani, lansarea celui de-al cincilea album din carieră. „A de la Păunescu” este un omagiu adus marelui poet Adrian Paunescu dar şi celor doi fii ai săi, Andrei şi Ana- Maria Păunescu, pe versurile cărora folkistul a compus două piese. Este primul album de acest gen de pe piaţa muzicii folk.

Îndrăgostit de frumos, folkistul propune o nouă abordare a stilului muzical pe versuri păunesciene, păstrând, totuşi, amintirea Cenaclului prin sound-ul dat doar de chitare.

Vocea inconfundabilă a artistului va răsuna în cadrul unui concert inedit alături de Flori Dimulescu şi Răzvan Duţă. Playlist-ul va cuprinde atât piesele de pe noul material discografic dar şi melodii de succes din repertoriu.

Walter Ghicolescu– artist muzică folk                                                                                                                                       S-a născut la 15 iulie 1971 în Călăraşi. Membru al Atelierelor Studenţeşti „Totuşi iubirea” şi mai apoi a „Cenaclului Flacăra”. A debutat în 2007 cu albumul „Frânturi de suflet. Punct şi de la capăt”, „Popas în alt cântec” (2012), „Cântec Rockstit”(2013), „Trecerea Lumilor” (2015).

Numeroase apariţii naţionale şi internaţionale: Turnee în Republica Moldova, Bruxelles, Paris, Turneul Transilvania, Cenaclul Flacăra, Marea Neagră, Folk You etc.

Comments are closed.