Premiera nationala la Ateneul Popular – Recital extraordinar, TANGO ARGENTINIAN – 30.10.2019

Premieră naţională la Focşani alături de profesorul și instrumentistul italian Marco Gemelli – bandoneon şi Iulian Bolog – violă, unde vor concerta şi membrii Cvartetului Consonanţe din Bacău.

 

Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19:00, la un recital extraordinar: TANGO ARGENTINIAN de Astor Piazzolla.

 

”Expresia eternă a spiritului uman, tango nuevo este adus pentru publicul focșănean de către Marco Gemelli și prietenii săi de la Filarmonica din Bacău.
Marco Gemelli propune un repertoriu semnat Astor Piazzola, folosindu-se de exact instrumentul pe care compozitorul însuși l-a dedicat acestui gen muzical: bandoneon.”

 

Cu aceste atuuri despre interpreţi şi muzica lor, credem că, publicul focşănean va fi unul privilegiat să guste aceast spectacol de excepţie.

 

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Ateneului la preţul de 40 lei, elevii şi studenţii beneficiind de un preţ de 20 lei.

 

Primii 50 de iubitori de muzică bună vor putea veni însoţiţi de o persoană în preţul aceluiaşi bilet (două persoane pe un bilet).

 

Vă aşteptăm, la final de octombrie, să ne treceţi pragul!

 

Comments are closed.