Rezultat selecție bursieri Pastia 2022-2023

BURSIERII PASTIA 2022-2023

Al treilea an de burse oferite de către ateneul Popular Mr. Gh. Pastia are două nume binecunoscute printre tinerii comunității noastre.

Extrem de dăruită artelor, în special celei teatrale, DARIA MARIA BOBOC este și o elevă aplecată către studiu, care răspunde ”prezent” apelurilor instituțiilor de cultură, făcând uz de toată priceperea atunci când o chemăm în ajutor, care are deja colaborări de valoare cu nume mari din cultură și care își dorește o carieră în această direcție. Intenția ei este susținută de prezența cu rezultate de top în numeroase manifestări de gen, locale și naționale.

JOHANN EDUARD GROZA este în al doilea an de bursă, pe care o merită cu prisosință, dacă e să avem în vedere stufosul său CV la doar 18 ani, activitatea interpretativă din ultimul an fiind îmbogățită de participarea alături de Orchestra de Cameră Unirea și de Corul de Cameră Pastorala în concertele susținute de acestea, preocuparea s constantă și susținută la stagii de pregătire și masterclassuri de profil. Peste toate acestea, Eduard este prezent și în calitate de voluntari la activități extrașcolare, oriunde este chemat, oricând, având și prezențe la canto, chitară, percuție. Practic, nu obișnuiește să refuze nimic din ceea ce muzica poate oferi.

Le urăm succes deplin, le mulțumim că ne-au ales să le susținem visele și îi așteptăm să ducă la îndeplinire dorința Maiorului Pastia, aceea de a fi ”isvoare de lumină” pentru întreaga comunitate.

Mulțumiri tuturor membrilor juriului, reprezentanți recunoscuți ai artelor și autorităților locale. De la an la an, interesul pentru arte este mai puternic în rândul tinerilor, ceea ce obligă juriul, ne obligă și pe noi a le fi alături cât mai concret și cât mai înalt calitativ.

Mulțumiri pentru încrederea acordată tuturor participanților! Ar fi fost necesară câte o bursă pentru fiecare. Suntem siguri că nu veți renunța la visele voastre, așa încât să ne convingeți că acesta vă este drumul în viață și să ne luați bursele anul viitor.

Comments are closed.