Școala de vară Pastia – ediția a II-a, 7-17.08.2023

Participați la a doua ediție a Școlii de Vară Pastia – O oportunitate de îmbogățire a cunoștințelor muzicale pentru copii cu vârsta între 7-14 ani.

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia are plăcerea de a vă invita să participați la a doua ediție a Școlii de Vară Pastia, care va avea loc în perioada 07.08.2023-17.08.2023.

Școala de Vară Pastia, ediția a II-a,  își propune să ofere copiilor și tinerilor participanți o experiență muzicală educativă și plină de bucurie, încurajându-i să descopere universul muzicii într-un mod interactiv și captivant. Cântul coral este un element esențial al acestui program, iar prin intermediul activităților propuse, dorim să cultivăm o atitudine pozitivă și o percepție corectă a muzicii corale.

Școala de Vară Pastia va fi un loc în care copiii vor putea explora lumea muzicii într-un mediu distractiv și interactiv, sub îndrumarea unor profesioniști dedicați și pasionați. Participarea la această școală de vară va oferi copiilor oportunitatea de a dezvolta abilități muzicale, de a forma prietenii noi și de a-și crea amintiri frumoase.

Pentru a vă înscrie sau pentru a obține mai multe informații despre Școala de Vară Pastia, vă rugăm să ne contactați la adresa de email ateneulpastia@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0237225584 sau pe whatsapp 0721771066

Vă așteptăm cu drag să ne însoțiți în această călătorie muzicală de neuitat!

Echipa Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia

Comments are closed.